Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Elsa dhe Eda Zatriqi
2016-11-25 - 15.45
Pesha:2.500Kg kg
Gjatësia:52 cm
Prishtinë
Nart Buzolli
2016-12-30 - 15:27
Pesha:3.85 kg
Gjatësia:55 cm
Prishtinë
Kaon Azemi
2017-01-24 - 09:15
Pesha:4.05 kg
Gjatësia:58 cm
Mitrovicë
Troi Gashi
2016-06-30 - 11:35
Pesha:3.66 kg
Gjatësia:50 cm
Prizren
Unik Sejdiu
2017-01-15 - 21:15
Pesha:3050 kg
Gjatësia:56 cm
Ferizaj
Luna Ismaili
2016-12-20 - 14:24
Pesha:3.4 kg
Gjatësia:49 cm
Prishtinë
Klevis Maloku
2016-10-02 - 23:45
Pesha:3.55 kg
Gjatësia:54 cm
Prishtinë
Rita Bytyqi
2016-10-24 - 09:30
Pesha:3.28 kg
Gjatësia:54 cm
Prishtinë
Koral Ukmata
2016-10-09 - 7.20
Pesha:2.55 kg
Gjatësia:49 cm
Prishtinë
Lisa Krasniqi
2016-10-14 - 15:45
Pesha:3.5 kg
Gjatësia:50 cm
Prishtinë
Jara Jashanica
2016-10-09 - 14:10
Pesha:3.3 kg
Gjatësia:49.5 cm
Prishtinë
Naron Beqiri
2016-10-14 - 10:22
Pesha:3.35 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Buron Tytynxhiu
2016-07-13 - 13:50
Pesha:3.26 kg
Gjatësia:51 cm
Prizren
Uragan Qeriqi
2016-08-21 - 17:28
Pesha:4 kg
Gjatësia:57 cm
Prishtinë

/komuniteti