Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook

Mirëseardhje bebeve!


Liza Blakaj
Lindur më: 2012-04-30 | 07:55
Pesha: 3.6 kg
Gjatësia: 52 cm

 • Liza Blakaj

  Lindur më:2012-04-30 | ora 07:55

  Gjinia: vajzë

  Pesha: 3.6 kg

  Gjatësia: 52 cm


  Emri i nënës: Valentina Blakaj

  Emri i babait: Labinot Blakaj

  Vendi: Istog


Shto Koment

kthehu

Beba e Muajit!

 • Alp Salihaj

  2014-06-23

  02:25

   

  Pesha:3.5

  Gjatësia:54 cm

  Prishtinë

Beba e muajit sponzorohet nga
&
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.