Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook

Mirëseardhje bebeve!


Sara Kastrati
Lindur më: 2011-07-27 | 10:50
Pesha: 2.9 kg
Gjatësia: 48 cm

 • Sara Kastrati

  Lindur më:2011-07-27 | ora 10:50

  Gjinia: vajzë

  Pesha: 2.9 kg

  Gjatësia: 48 cm


  Emri i nënës: Krenare Kastrati

  Emri i babait: Arber Kastrati

  Vendi: Pejë


Shto Koment

kthehu

Beba e Muajit!

 • Alp Salihaj

  2014-06-23

  02:25

   

  Pesha:3.5

  Gjatësia:54 cm

  Prishtinë

Beba e muajit sponzorohet nga
&
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.