Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Lurna Zeneli
Tani Liburni eshte vella i madh me gjithe kuptimin e fjales

Lurna Zeneli

Lindur më: 2019-06-20 | ora: 22.00
Pesha: 4 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Egzona Kelmendi Zeneli
Emri i babait: Fejz Zeneli
Vendi: Pejë

/komuniteti