Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Rita Bytyqi

Rita Bytyqi

Lindur më: 2016-10-24 | ora: 09:30
Pesha: 3.28 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Syzana Zeneli - Bytyqi
Emri i babait: Muhamet Bytyqi
Vendi: Prishtinë
Antigona (2 vite më parë)
Jet te gjat princeza vogel
era84 (2 vite më parë)
Jete te gjate plot bekime engjell i vogel ????

/komuniteti