Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Klevis Maloku

Klevis Maloku

Lindur më: 2016-10-02 | ora: 23:45
Pesha: 3.55 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Shqipe Sopjani Maloku
Emri i babait: Nazmi Maloku
Vendi: Prishtinë

/komuniteti