Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Kaon Azemi

Kaon Azemi

Lindur më: 2017-01-24 | ora: 09:15
Pesha: 4.05 kg
Gjatësia: 58 cm
Emri i nënës: Ardijana
Emri i babait: Enis
Vendi: Mitrovicë

/komuniteti