Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Troi Gashi

Troi Gashi

Lindur më: 2016-06-30 | ora: 11:35
Pesha: 3.66 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Njomza Gashi
Emri i babait: Indrit Gashi
Vendi: Prizren

/komuniteti