Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Elsa dhe Eda Zatriqi

Elsa dhe Eda Zatriqi

Lindur më: 2016-11-25 | ora: 15.45
Pesha: 2.500Kg kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Kaltrina Zatriqi
Emri i babait: Besart Zatriqi
Vendi: Prishtinë
Umm Jasmina (1 vite më parë)
Mashaall ah sa te bukura si kuklla te dyja, alla hu i rujt e i beft te khajrit **

/komuniteti