Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Nart Buzolli

Nart Buzolli

Lindur më: 2016-12-30 | ora: 15:27
Pesha: 3.85 kg
Gjatësia: 55 cm
Emri i nënës: Fatbardha Buzolli
Emri i babait: Ahmed Buzolli
Vendi: Prishtinë

/komuniteti