Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Bora Shkodra

Bora Shkodra

Lindur më: 2017-02-07 | ora: 07:45
Pesha: 3.850 kg
Gjatësia: 58 cm
Emri i babait: Bashkim Shkodra

/komuniteti