Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Hira Grezda
Faleminderit qe gjithmone jepni keshilla per te vegjelit tane

Hira Grezda

Lindur më: 2016-12-18 | ora: 22:50
Pesha: 2.88 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i nënës: Fatlinda Grezda
Emri i babait: Ardian Grezda
Vendi: Prishtinë

/komuniteti