Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Nil Shkodra

Nil Shkodra

Lindur më: 2017-06-26 | ora: 15:55
Pesha: 3.750 kg
Gjatësia: 56 cm
Emri i babait: Xhemail Shkodra

/komuniteti