Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Asja Osmani

Asja Osmani

Lindur më: 2017-08-07 | ora: 07.00
Pesha: 3 kg
Gjatësia: 55 cm
Emri i nënës: Besa Vatovci Osmani
Emri i babait: Samedin Osmani
Vendi: Mitrovicë

/komuniteti