Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Rrona & Lira Krasniqi

Rrona & Lira Krasniqi

Lindur më: 2017-09-06 | ora: 08:00 , 08:0
Pesha: 2.550, 2.460 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i nënës: Rozafa Dabishevci
Emri i babait: Driton Krasniqi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti