Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Ambla Rexhepi

Ambla Rexhepi

Lindur më: 2017-09-17 | ora: 10:35
Pesha: 2.7 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i nënës: Deshira Haliti Rexhepi
Emri i babait: Rexhep Rexhepi
Vendi: Preshevë
Deshira H. (11 muaj më parë)
Ambla zemra mamushit Beba e muajit

/komuniteti