Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Amar Duka

Amar Duka

Lindur më: 2017-08-17 | ora: 10:07
Pesha: 3.10 kg
Gjatësia: 47 cm
Emri i nënës: Blerta
Emri i babait: Herolind
Vendi: Dibër

/komuniteti