Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Lir Gashi

Lir Gashi

Lindur më: 2017-11-14 | ora: 10:15
Pesha: 3.40 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Valentina Sejdiu -Gashi
Emri i babait: Samet Gashi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti