Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Enela Abdullahu

Enela Abdullahu

Lindur më: 2017-11-29 | ora: 7:45
Pesha: 3.55 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Aurela Ibrani
Emri i babait: Enis Abdullahu
Vendi: Prishtinë

/komuniteti