Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Noar Bilali

Noar Bilali

Lindur më: 2017-11-20 | ora: 12:20
Pesha: 3.6 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Sadije Bilali
Emri i babait: Naser Bilali
Vendi: Preshevë

/komuniteti