Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Rron Parduzi

Rron Parduzi

Lindur më: 2018-04-02 | ora: 16:45
Pesha: 3.25 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Ganimete Parduzi
Emri i babait: Besim Parduzi
Vendi: Vushtrri

/komuniteti