Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Inaja Ibrahimi

Inaja Ibrahimi

Lindur më: 2018-07-12 | ora: 23:03
Pesha: 3550 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Laura Ibrahimi
Emri i babait: Sidki Ibrahimi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti