Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Dua Hysenaj

Dua Hysenaj

Lindur më: 2018-09-12 | ora: 00:03
Pesha: 3.6 kg
Gjatësia: 54 cm
Emri i nënës: Shkurta Hysenaj
Emri i babait: Kushtrim Hysenaj
Vendi: Ferizaj
Lule Maliqi (9 muaj më parë)
O llokum bebe

/komuniteti