Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Aikena Rrmoku
Pershendetje Bebaime, Bashkangjitur gjeni fotografine e vajzes time per perzgjedhjen ne "Beba e Muajit". Faleminderit, Krenarja

Aikena Rrmoku

Lindur më: 2018-10-01 | ora: 18:55
Pesha: 3.62 kg
Gjatësia: 57 cm
Emri i nënës: Krenare Shala Rrmoku
Emri i babait: Korab Rrmoku
Vendi: Prishtinë

/komuniteti