Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Caydance Mezini

Caydance Mezini

Lindur më: 2018-05-27 | ora: 02
Pesha: 3.250 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i babait: Ervin Mezini

/komuniteti