Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Jonart Baxhaku

Jonart Baxhaku

Lindur më: 2018-11-05 | ora: 13:45
Pesha: 2.77 kg
Gjatësia: 47 cm
Emri i nënës: Ardita Baxhaku
Emri i babait: Sefer Baxhaku
Vendi: Prizren

/komuniteti