Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Dua Maliqi
Janë bebe binjake Dua dhe Dion

Dua Maliqi

Lindur më: 2018-11-23 | ora: 12
Pesha: 2.4 kg
Gjatësia: 48 cm
Emri i nënës: Luljeta Maliqi
Emri i babait: Sokol Maliqi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti