Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Dion Maliqi

Dion Maliqi

Lindur më: 2018-11-23 | ora: 12:03
Pesha: 2.3 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i nënës: Luljeta Maliqi
Emri i babait: Sokol Maliqi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti