Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Dua Maliqi

Dua Maliqi

Lindur më: 2018-11-23 | ora: 12:00
Pesha: 00 kg
Gjatësia: 00 cm
Emri i nënës: Luljeta Maliqi
Emri i babait: Sokol Maliqi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti