Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Alea Tafaj

Alea Tafaj

Lindur më: 2018-12-27 | ora: 12:45
Pesha: 3.45 kg
Gjatësia: 49 cm
Emri i nënës: Albina Tafaj
Emri i babait: Bekim Tafaj
Vendi: Gjakovë

/komuniteti