Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Luna Ajvazi

Luna Ajvazi

Lindur më: 2019-05-02 | ora: 14:35
Pesha: 4.300 kg
Gjatësia: 58 cm
Emri i nënës: Albina Korrani
Emri i babait: Albian Ajvazi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti