Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Bota Beqiri

Bota Beqiri

Lindur më: 2019-07-24 | ora: 10:45
Pesha: 3650 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Flaka Xërxa Beqiri
Emri i babait: Bersant Beqiri
Vendi: Shkup

/komuniteti