Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Helena Avdiu
2018-01-20 - 21:05
Pesha:3.7 kg
Gjatësia:55 cm
Prishtinë
Aria Hasani
2018-02-23 - 09:50
Pesha:3.62 kg
Gjatësia:57 cm
Prishtinë
Olti Zejnullahu
2018-01-19 - 17:33
Pesha:4.45 kg
Gjatësia:56 cm
Prishtinë
Leo Koskoviku
2018-01-22 - 20:25
Pesha:3.85 kg
Gjatësia:57 cm
Prishtinë
Mal Kurteshi
2018-01-26 - 9:30
Pesha:3.225 kg
Gjatësia:52 cm
Prishtinë
Andi & Andrra Sinanaj
2017-12-03 - 08:35 &
Pesha:2.65 & 2.85 kg
Gjatësia:51 & 49 cm
Deçan
Tara Muaremi
2017-11-24 - 00:40
Pesha:2.99 kg
Gjatësia:47 cm
Kumanove
Dion Ibrahimi
2017-12-30 - 7.10
Pesha:3 800 kg
Gjatësia:53 cm
Preshevë
Noar Bilali
2017-11-20 - 12:20
Pesha:3.6 kg
Gjatësia:50 cm
Preshevë
Enela Abdullahu
2017-11-29 - 7:45
Pesha:3.55 kg
Gjatësia:54 cm
Prishtinë
Lir Gashi
2017-11-14 - 10:15
Pesha:3.40 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Jon Kumnova
2017-10-13 - 01:05
Pesha:3.48 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Amar Duka
2017-08-17 - 10:07
Pesha:3.10 kg
Gjatësia:47 cm
Dibër
Rei Qyra
2017-10-18 - 21:03
Pesha:3.64 kg
Gjatësia:52 cm
Durrës

/komuniteti