Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

ËngjëllusheVajzë
ArtaVajzë
KaçanikDjalë
ErakëndaVajzë
LikanDjalë
EndrinaVajzë
ShpresaVajzë
MilzaVajzë
FoltareVajzë
GojartDjalë
DorsejDjalë
DiamantaVajzë
DiellaVajzë
EnianaVajzë
ValzonDjalë
RrezargjendaVajzë
TaulantianDjalë
MajmalDjalë
LendDjalë
ZambakDjalë

/komuniteti