Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Naime Morina Shaqiri

8:00 - 16:00 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per nje femije 1 vjec (vajze). Mosha e kujdestares preferohet te jete prej 40 deri 55 vjec. Ofertat te behen ne 049178517, ne intervalin prej 14:00 deri ne 16:00

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 8:00 - 16:00
  • Pagesa: 180 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti