Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

E M

8:15 deri 4:30 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare me pervoje per perkujdesjen e 2 femijeve dhe per ndihme ne punet e shtepise.

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8:15 deri 4:30
  • Pagesa: 220 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti