Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Besa Shaqiri

08:00 - 12:00 orë/ditë

Kerkoj qe te me lajmrohet nje grua serioze per te kujdesur femine tim 16 muajsh. Duhet te kete pervoj pune dhe te jete serioze ne pune. Merret vetem me femine e jo me shtepine. Orari eshte nga 8-12. Per cdo info tjeter mund te me thirrni ne tel gjate dites.

Detale Profili

  • orari: 08:00 - 12:00
  • Pagesa: 100 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti