Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Dita Krasniqi

09:00 - 15:00 orë/ditë

Mosha e preferuar 25- 45

Detale Profili

  • orari: 09:00 - 15:00
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë