Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Esmeralda Sula

06:00 - 20:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kam deshire te punoj bebisitter ne Gjermani. Kam jetuar 2 vjet atje dhe dua te rikthehem.Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 06:00 - 20:00 orë / ditë
 • Pagesa: 2000 €
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë