Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Strugë Kërkoj kujdestare

Albiana Metaj

07.00-19.00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Albiana 24 orë/ditë Mirdita Kerkoj nje Kujdestare per Djalin time 1.5 Vjet + Punt e shtepis Vendi : Zug, Zvicer Qendrimi : 3 Muaj Mosha Ideale : 28-45 Vjet Kontakt Direkt +41 79 271 50 52 Shiko profilin

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 07.00-19.00
  • Pagesa: - Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë