Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lendita Maxhuni

7:45 - 17:15 orë/ditë

Kerkoj kujdestare per femije dhe ndihmese per shtepi

Detale Profili

  • orari: 7:45 - 17:15
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë