Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Linea Simeon (25)

6 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kam punuar me femije te grupmoshave dhe prejardhje te ndryshne ne nje fondacion per 2 vite, kam bere nje kurs per pune sociale dhe njoh nevojat e femijeveDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 6 orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët