Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Dona Gashi (25)

12-17 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoje pune... +37745610042Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 12-17 orë / ditë
 • Pagesa: --
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti

/komuniteti