Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Kumanove Jam kujdestare

A. M. (0)

10 orë/ditë 10 vite eksperiencë

Kujdesem per femi dhe punet shtepiake ne Zvicer dhe Gjermani tel 0038269784161 viberDetale Profili

 • Femër
 • 10 vite eksperiencë
 • 10 orë / ditë
 • Pagesa: 700
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti