Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lendita Maxhuni

7:45 - 17:15 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femijen 6 muajsh dhe te ndihmoj ne punet e shtepise. Te lutem te interesuarit te lajmerohen ne 044 645899.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 7:45 - 17:15
  • Pagesa: Me mareveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë