Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Luljeta Berbatovci

07:00-15:00 orë/ditë

Duhet te jete e pergjegjeshme dhe e perkushtuar 045296335 dhe viber 049569556

Detale Profili

  • orari: 07:00-15:00
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë