Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Z. A.

Orar i plote orë/ditë 18 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare per femije, kam 18 vite pervoje pune, jam e perkushtuar dhe e ndergjegjshme, kam dhe diplome te edukatores, punoj dhe per edukim. Per me shume info mund te Kontaktoni ne nr tim 045382170Detale Profili

 • Femër
 • 18 vite eksperiencë
 • Orar i plote orë / ditë
 • Pagesa: 250
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti
 • Tjera