Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Ardiana Krreki

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune per pastrim te shtepis ose baneses. Banoj ne prishtin Bregun e diellit 044862594Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa: Sipas marreveshjes
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Tjera