Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Gonna M.

Sipas marreveshjes orë/ditë 8 vite eksperiencë

Kerkoje pune per fshirjen e baneses apo te shtepise te shtuneve dhe te dieleve. Kam pervoje pune te interesuarat le te lajmerohen 044454077

Detale Profili

  • 8 vite eksperiencë
  • orari: Sipas marreveshjes
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë