Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Flora Thaqi (25)

8 - 9 orë/ditë 2 vite eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8 - 9 orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marreveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros